GROCAL MGB (ΑΣΒΕΣΤΙΟ)

Υγρό λίπασμα Ασβεστίου, Μαγνησίου και Βορίου

Περιγραφή: Υψηλής ανάλυσης ασβέστιο μαζί με πρόσθετο μαγνήσιο, βόριο και άζωτο για ενδυνάμωση των κυτταρικών τοιχωμάτων στα φρούτα και στα λαχανικά.

Δυναμώνει το κυτταρικό τοίχωμα , μεγιστοποιεί την μετασυλλεκτική διάρκεια ζωής, βελτιώνει την γονιμότητα της γύρης και την παραγωγή χλωροφύλλης. Είναι ιδανικό για την πρόληψη της ξήρανσης ράχης στα αμπέλια και την σήψη του καρπού της τομάτας (τάπα).

11% Ασβέστιο, 10% Άζωτο, 4% Μαγνήσιο, 0,1% Βόριο

Εφαρμογές: Διαφυλλικά, υδρολίπανση.

Καλλιέργειες: Εσπεριδοειδή | Πυρηνόκαρπα | Ελιά | Καλλωπιστικά | Λαχανικά | Σιτηρά | Πατάτα | Μαρούλι | Κολοκύθι | Τομάτα | Γκαζόν | Μπανάνα | Αμπέλι: επιτραπέζια σταφύλια | Αμπέλι: οινοποιήσιμα σταφύλια |